Ontdek de eerste Karcher vloerreiniger met batterij! Bye bye snoer!

25 oktober 2018
Eco ruildeal: tot € 500 korting!
Anker

[]

Profiteer nu van € 50 korting op de Karcher floorcleaner FC3 Premium!

Schoonmaken? Niet aan jou besteed? Sleuren met een veel te volle emmer water en onhandige wisser? Die vieze dweil uitwringen? Probeer nu de nieuwst manier van schoonmaken: de Kärcher floorcleaner.

Geen snoer en het vieze water wordt apart gehouden. Dit innovatief schoonmaaktoestel is snel en verbruikt veel minder water. De unieke microvezelrollen nemen alle vuil op en je vloer is snel terug droog.

Ook eens proberen? Breng tussen 20/5/2019 en 9/06/2019 je oude emmer en wisser naar de winkel en koop de Kärcher floorcleaner FC3 Premium. Na registratie van je nieuwe floorcleaner krijg je de omruilpremie van € 50 terugbetaald op je rekening. Net zoals een cashback dus.

Meer lezen over de actie

Anker

[]

Floorcleaner FC3 Premium
Anker

[]

Vorig jaar schreven we over de nieuwste manier van schoonmaken met een Karcher vloerreiniger. Een super handig toestel om sneller schoon te maken, maar wel met een (lang) snoer. Nu komt Karcher op de proppen met een draadloze vloerreiniger: de FC3 Premium. Een volwaardig alternatief voor het traditionele schoonmaken met wisser en dweil.

Anker

[]

Floorcleaner FC3 Premium

Het nieuwste alternatief voor de emmer en dweil

De vloerreiniger maakt schoon door middel van twee microvezelrollen die continu nat worden gehouden dankzij de watertank aan de zijkant van het toestel. Deze microvezelrollen trekken het vuil aan waardoor er niets achterblijft op de vloer. Het vuil wordt samen met het vieze water onmiddellijk in een reservoir onderaan het toestel opgevangen. Een inox lemmet perst het vuile water uit de rollen. Na het schoonmaken was je de rollen in de wasmachine op 60°. Zo zijn ze terug klaar voor de volgende schoonmaakbeurt!

Met de Karcher floor cleaner verbruik je tijdens het schoonmaken heel wat minder water. Je hoeft het water ook niet te verversen wanneer het te vuil wordt (zoals bij het traditionele dweilen). Het vuile en propere water worden immers gescheiden gehouden in twee aparte tanks. In tegenstelling tot dweilen gebruik je dus altijd weer vers water voor een hygiënisch en proper resultaat.

Anker

[]

Schrobben is verleden tijd

De automatisch aangedreven microvezel rollen draaien aan hoge snelheid (500 toeren per minuut) en nemen zo zonder problemen al het vuil op hun weg met zich mee. Gebruik de Karcher floor cleaner op al je harde vloeren: tegels, vinyl en zelfs parket. De vloer is in enkele minuten terug droog omdat de vloerreiniger heel weinig water gebruikt en het overtollige water wordt afgevoerd.

De Karcher floor cleaner FC3 Premium kan je dankzij het flexibele gewricht bijna volledig platleggen, waardoor je gemakkelijk reinigt onder laag meubilair zoals de zetel, kasten en het bed. Na gebruik berg je de vloerreiniger via het handige parkeerstation staand op in de kast, in een hoekje van de berging,… Het toestel neemt niet veel plaats in en is daardoor ideaal voor kleine huizen, studio’s en appartementen.

Floorcleaner FC3 Premium
Anker

[]

Floorcleaner FC3 Premium - zonder snoer!

Draadloos!

Maar het belangrijkste voordeel van schoonmaken met de FC3 Premium floor cleaner? Geen snoer waarmee je constant rekening moet houden en verstrikt in kan geraken. Ook de trap schoonmaken wordt zoveel makkelijker zonder snoer.

De Karcher vloerreiniger wordt aangedreven door een krachtige 7.2 V Li-Ion batterij. Gebruik hem tot 20 minuten aan één stuk (tot 60 m² oppervlakte) vooraleer opnieuw op te laden. Na 4 uur opladen staat de floorcleaner opnieuw paraat. Via het LED display ben je altijd op de hoogte van het batterijniveau.

Anker

[]

Anker

[]

Bestel snel jouw Karcher floor cleaner FC3 Premium en test hem zelf!

Je krijgt er een extra paar microvezel rollen bij, een parkeerstation om de vloerreiniger en de rollen gemakkelijk op te bergen, een fles universele detergent van 500 ml en een klein flesje (30 ml) reinigingsmiddel speciaal voor houten vloeren.

Anker

[]